Az interneten is elérhetőek a Nova Kultúr Zenekar dalai
Dátum: 2017. december 2., szombat, 19:06

Az interneten is elérhetőek a Nova Kultúr Zenekar legújabb szerzeményei, amelyek új hangszerelésben hétköznapi problémákra, életérzésekre és történetekre fókuszálnak - mondta az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti adásában Marót Viki, a zenekar énekese.

Az énekesnő szerint a fiatalok ma már nem a televízióhoz kötődnek, az új dalok a különféle közösségi portálokon vagy videomegosztó oldalakon keresztül sokkal inkább eljutnak hozzájuk. Megjegyezte, hogy az új szerzemények a hétköznapi problémákra, életérzésekre és történetekre fókuszálnak.

"Továbbra is szeretnénk megtartani azt a kikacsintást és humort, ami eddig is jellemző volt ránk" - tette hozzá Marót Viki.

Novai Gábor a zenekar alapítója hangsúlyozta, hogy az interneten, a kattintásokon keresztül sokkal inkább fel lehet mérni az új szerzemények sikerét.

Mint mondta, a zenekar megváltozott hangzását az új hangszerelés adja, de egy-egy dalnak többféle változatát is elkészítik. Az Észre se vetted című dal videoklipjét a zenekar egyik tagja, Pilisi László készítette - hívta fel a figyelmet.

A zenekar alapítója beszélt arról is arról is, hogy a Nova Kultúr jövőre ünnepli megalapításának tizenötödik évfordulóját.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
 
Kálmán Jenőnek, a XX. század aranyos humorú pesti írójának volt egy kutyája. Egy rendkívül okos puli, amelyről könyvet is írt, és amely a történelemben – legalábbis a kutyatörténelemben – egyedülálló dolgot művelt.
Aforizmák
„ ...nem mindenki oroszlán, aki az akar lenni."
Hugo
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ