A Dal 2018 - Ma este lesz a második válogató műsor
Dátum: 2018. január 27., szombat, 8:28

Ma este rendezik A Dal 2018 második válogatóját: a Duna Televízióban 20 óra 30 perctől élőben látható showműsorból hatan jutnak tovább az elődöntőbe.

A Dal 2018 élő adásába jutott harminc dal előadói közül a szombati második adásban is tíz produkció lép színpadra. Közöttük lesz az AWS (Viszlát nyár), Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Heincz Gábor Biga (Good Vibez), Maya n Peti (Nekem Te), Nene (Mese a királyról), Odett (Aranyhal), a Peet Project (Runaround), a SativuS (Lusta lány), Singh Viki (Butterfly House), valamint a yesyes (I Let You Run Away).

A Dal második műsorának vendége Karácsony János "James" és a Margaret Island lesz.

A közmédia hetedik dalválasztó showjának zsűrijében Frenreisz Károly, az LGT és a Skorpió zenekar alapító tagja, Kossuth-díjas rockzenész; Both Miklós Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, népzenegyűjtő; Schell Judit Jászai Mari-díjas színésznő, Érdemes Művész és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa szerepel.

A közönség ezúttal is pontozhatja a dalokat és szavazhat kedvencére sms-ben az adás ideje alatt a képernyőn látható alapdíjas telefonszámon.

A Dal 2018 két műsorvezetője Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

A szombati válogató után ismét A Dal Kulissza című műsor következik, amelyben az előadók és a zsűri részletekkel szolgál a produkciókról. A Kulissza két műsorvezetője Pflum Orsi és Forró Bence.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
1960 – Lausanne. A Tabaris-mulató egyik páholyában ül Husszein, jordániai király. Nagyon tetszenek neki Rodolfo kártyamutatványai. A műsor után a bűvész öltözőjében megjelenik egy elegáns úr, s meghívja Rodolfót a király páholyába. Őfelsége közelről szeretné látni a kártyatrükköket.

 
Szép Ernőhőz, a neves íróhoz bekopogott egy fiatalember. – Művész úr – mondta alázatos hangon – nemrég elküldtem önnek a novellámat. Tudja, azt az igen eredeti témájú novellát! Méltóztatott már elolvasni?
Aforizmák
„ A közvéleményt meg lehet mérgezni, de csak olyan méreggel, amelyik ízlik neki."
Ignotus
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ