A Dal 2018 és a Száztagú Cigányzenekar hegedűgálája a közmédia csatornáin
Dátum: 2018. február 2., péntek, 14:33

Harmadik válogatójához érkezik A Dal 2018, a Veszedelmes viszonyok variánsai, valamint a Fekete gyémántok kétrészes Jókai feldolgozása is a közmédia hétvégi kínálatában.

Jókai Mór regényéből Várkonyi Zoltán álmodott kétrészes magyar filmklasszikust. Ezen a hétvégén, szombaton 15.30-tól az első részét, vasárnap ugyanebben az időpontban, pedig a második részét láthatják nézőink a Duna kínálatában. Szombat este 20.30-tól érkezik A Dal 2018 harmadik válogatója, ezzel bemutatkozik az idei mezőny minden versenyzője. A Dal Kulissza 22.45-től azonnali visszacsatolásként beszámol a műsor legjobb pillanatairól. A dalok után egy egész hétvégén átívelő filmes utazásra invitál a csatorna: szombat este 23.20-tól a Veszedelmes viszonyok című 1959-es francia-olasz feldolgozást tűzi műsorára a csatorna. Vasárnap 21.20-tól szintén Veszedelmes viszonyok, ezúttal az 1988-as amerikai kosztümös feldolgozást láthatják a közmédia nézői.

Szombat és vasárnap reggel öt órakor Pom Pom meséi, majd a Mesék Mátyás királyról című magyar rajzfilmsorozat várja a fiatal nézőközönségét az M2 gyerekcsatornán. 12.50-től a déli Híradó után érkezik a Jó ebédhez szól a nóta, hogy örökzöld magyar nóták sorát kínálja fél órán át a Duna Televízión. Az M2 Petőfi TV vasárnap esti filmklubjában az Édes november című amerikai klasszikust kínálja, az M3 csatorna pedig a Száztagú Cigányzenekar és vendégei 1999-es karácsonyi hegedűgálával készül 21.05-től.

MTVA Sajtóosztály

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az amerikai turnéja során Jehudi Menuhint, a világhírű hegedűművészt meghívták egy gazdag házhoz. A textilgyáros házigazda kihasználta az alkalmat, és megkérte Menuhint, hallgassa meg fia játékát, mert mindenki nagyon tehetségesnek tartja
 
Baja: 1950. A bácskai városban szereplő Rodolfo és Latabár Kálmán kisétál reggel a piacra. Gusztálják a szép gyümölcsöt, zöldséget, baromfit, végül megállnak egy termetes asszonyság standja előtt. A néni háztáji tojást árul.
Aforizmák
„ Nem vagyok elég fiatal ahhoz, hogy mindent tudjak."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ