Belépőjegyeket ajánlott fel Balázs János a születésnapi koncertjére
Dátum: 2018. július 30., hétfő, 11:39

Balázs János zongoraművész 30 belépőjegyet ajánl fel 30 fiatalnak harmincadik születésnapi koncertjére, amelynek a budapesti MOM Kulturális Központ ad otthont szeptember 27-én.

A Balázs János 30 című koncertre a 18 és 25 év közötti fiatalok személyesen igényelhetnek jegyet a MomKult jegypénztárában - közölték a szervezők az MTI-vel.Balázs János támogatója a fiatal tehetségeknek és a fiatal koncertlátogatóknak is, ezért ajánlott fel a MomKulttal közösen koncertjegyeket.

Balázs János szeptemberi zongoraestjén Szergej Rahmanyinov, Frédéric Chopin, Liszt Ferenc és Dubrovay László művei, valamint Cziffra György átiratai hangzanak el. A moderátor Bősze Ádám lesz.

A Liszt- és Prima-díjas zongoraművész, érdemes művész turnéján tizennyolc koncertet ad Buenos Airesben, Bogotában, Waiblingenben, Brüsszelben, Pécsen, Torontóban, Montrealban, Imolában, a senlisi "Cziffra-kápolnában", majd Hanoi, Szentpétervár és München után a budapesti Zeneakadémián, Tatán, Gödöllőn és 2019. február 25-én a Müpában lép színpadra.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baja: 1950. A bácskai városban szereplő Rodolfo és Latabár Kálmán kisétál reggel a piacra. Gusztálják a szép gyümölcsöt, zöldséget, baromfit, végül megállnak egy termetes asszonyság standja előtt. A néni háztáji tojást árul.
 
X. Ince pápa, amikor meglátta tulajdon arcképét, amelyet Velázquez festett, így kiáltott fel:
Aforizmák
„ Akinek nincs szíve, az csak a fülére hallgat."
Pascal
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ