Különleges évaddal tér vissza a Fölszállott a páva
Dátum: 2018. október 9., kedd, 10:44

Különleges évaddal tér vissza a közmédia népzenei és néptáncos tehetségkutató műsora, a Fölszállott a páva - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő délelőtti műsorában.

Az előző öt évad legtehetségesebb versenyzőit hívta vissza a zsűri a Fölszállott a páva idei különleges szériájába, amelyben az egyes előadók továbbjutása már csak a nézőkön fog múlni, a zsűri csupán véleményezi a produkciókat - mondta el Morvai Noémi, a Fölszállott a páva műsorvezetője.

Sebő Ferenc Kossuth-díjas zenész, a Fölszállott a páva zsűrijének elnöke kiemelte: nagyon fontos, hogy ezek a táncosok és zenészek a képernyőre kerülnek, hogy az egész ország láthatja, "milyen remek fiatalságunk van", mennyire értékes szórakozás a néptánc, a népzene.

A Döntők döntője alcímet viselő új évad első adása október 26-án várja a közönséget a Duna televízióban.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Borogyin a híres orosz zeneszerző egyszer, amikor elment otthonról, egy cédulát tett az ajtajára ezzel a feírattal: „Egy óra múlva jövök haza."
 
1960 – Lausanne. A Tabaris-mulató egyik páholyában ül Husszein, jordániai király. Nagyon tetszenek neki Rodolfo kártyamutatványai. A műsor után a bűvész öltözőjében megjelenik egy elegáns úr, s meghívja Rodolfót a király páholyába. Őfelsége közelről szeretné látni a kártyatrükköket.

Aforizmák
„ Akit szeretünk, azt egészen boldoggá, vagy ha ez nem lehetséges, egészen boldogtalanná akarjuk tenni."
La Bruyére
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ