A 100 Tagú Cigányzenekar lép fel a Budapest Kongresszusi Központban
Dátum: 2018. december 19., szerda, 19:26

Borkóstoló és néptáncbemutató is várja a közönséget a 100 Tagú Cigányzenekar Zene-Bor című ünnepi koncertjén december 30-án a Budapest Kongresszusi Központban - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai adásában.

A legjelentősebb hazai fellépésüknek nevezte a december 30-i koncertet Beke Farkas Nándor, a zenekar elnök-menedzsere. Emlékeztetett, hogy a múlt hónapban Moszkvában koncerteztek nagy sikerrel, s az ott előadott friss repertoárt mutatják majd be a Budapest Kongresszusi Központban is.

A kétrészes műsor repertoárján mások mellett Strauss, Brahms, Sarasate és Ferraris közkedvelt dallamai, továbbá olyan népzenei művek szerepelnek, amelyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar. A programot borbemutató, borkóstoló és néptáncbemutató is színesíti.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Borogyin a híres orosz zeneszerző egyszer, amikor elment otthonról, egy cédulát tett az ajtajára ezzel a feírattal: „Egy óra múlva jövök haza."
 
Miután Heltai Jenő nem kérhetett szabadalmat szellemes mondásaira, sűrűn érte az a „megtiszteltetés", hogy ötleteivel mások neve alatt találkozott.
Aforizmák
„ Az elme betegségei sokkal pusztítóbbak, mint a test betegségei."
Cicero
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ