A 100 Tagú Cigányzenekar lép fel a Budapest Kongresszusi Központban
Dátum: 2018. december 19., szerda, 19:26

Borkóstoló és néptáncbemutató is várja a közönséget a 100 Tagú Cigányzenekar Zene-Bor című ünnepi koncertjén december 30-án a Budapest Kongresszusi Központban - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai adásában.

A legjelentősebb hazai fellépésüknek nevezte a december 30-i koncertet Beke Farkas Nándor, a zenekar elnök-menedzsere. Emlékeztetett, hogy a múlt hónapban Moszkvában koncerteztek nagy sikerrel, s az ott előadott friss repertoárt mutatják majd be a Budapest Kongresszusi Központban is.

A kétrészes műsor repertoárján mások mellett Strauss, Brahms, Sarasate és Ferraris közkedvelt dallamai, továbbá olyan népzenei művek szerepelnek, amelyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar. A programot borbemutató, borkóstoló és néptáncbemutató is színesíti.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Szomory Dezső szerette az embereket, de legalább annyira az állatokat. Volt egy gyönyörű macskája, amely, vagy inkább, aki minden tekintetben megkülönböztetett bánásmódot élvezett az író legénylakásában.
 
Egyszer azt kérdezte egy lord G.B.Shaw-tól: – Igaz, hogy az ön apja szabó volt? – Igaz! – felelte az író. – Akkor miért nem lett ön is szabó?
Aforizmák
„ Minden nevetés nélkül töltött nap elvesztegetett idő."
Charlie Chaplin
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ