Jubileumi koncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar a Papp László Budapest Sportarénában
Dátum: 2020. január 25., szombat, 8:44

Jubileumi koncertet ad az idén 35 éves 100 Tagú Cigányzenekar február 9-én a Papp László Budapest Sportarénában - mondta el Beke Farkas Nándor, a zenekar elnöke és menedzsere szerdán a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának és az M1 aktuális csatornának közösen adott interjújában.

Beke Farkas Nándor kiemelte: a repertorárjuk nagyon színes, sok nagyzenekari hangszerelt anyaguk van és egyre több olyan, amelyekben idegen műfajból érkező vendégművészekkel lépnek fel. A koncerten elhangzanak majd nagyon régen játszott művek, műfajbeli kirándulásokat tesznek, megszólalnak zsidó dallamok, valamint nem maradhatnak el a sikerdarabok, mint például Vittorio Monti csárdása, Brahms táncai, Liszt rapszódiái és Dinicu Pacsirtája.

A koncerten mintegy 120-an lépnek fel, régi és új tagok vegyesen, a vendégművész Bangó Margit lesz, valamint közreműködik Masa Anita mezzoszoprán, a Sabbathsong Klezmer Band tagja és Jakab Csaba énekes is - mondta el a zenekari menedzser.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
1960 – Lausanne. A Tabaris-mulató egyik páholyában ül Husszein, jordániai király. Nagyon tetszenek neki Rodolfo kártyamutatványai. A műsor után a bűvész öltözőjében megjelenik egy elegáns úr, s meghívja Rodolfót a király páholyába. Őfelsége közelről szeretné látni a kártyatrükköket.

 
Aforizmák
„ Mondj néha igazat, hogy higgyenek neked, amikor hazudsz."
Jules Renard
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ