Erdődy Orsolya lett a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) menedzser-igazgatója
Dátum: 2020. február 4., kedd, 7:20

Januártól az eddig igazgatóhelyettesi pozíciót betöltő Erdődy Orsolya lett a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) menedzser-igazgatója - közölte a zenekar hétfőn az MTI-vel.

Elődje, Martin Hoffmann nemzetközi elnökként folytatja együttműködését a zenekarral, a művészeti tervezésért pedig Julia Larigo felel.

"Nagyon megtisztelő és felelősségteljes feladat egy világhírű zenekar operatív vezetőjévé válni. Az elmúlt évek során az ügyvezető igazgató helyetteseként egészen közelről ismerhettem meg a Fesztiválzenekar működésének minden apró részletét, ami nagyon fontos tapasztalat volt számomra. Ezalatt az idő alatt az is bebizonyosodott, hogy zeneigazgatónkkal, Fischer Ivánnal is hatékonyan és jól tudunk együtt dolgozni, így örömmel folytatom az elkezdett közös munkát vele és nemzetközi elnökünkkel, Martin Hoffmann-nal" - idézi a közlemény Erdődy Orsolya szavait.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Wagnert sokan bírálták, támadták életében. Egy ízben éppen társaság volt nála, amikor a postás egy levelet hozott. A zeneszerző felnyitotta, s a papírlapon mindössze egyetlen szó állt: „Hülye".
 
Az Egyesült Államokban elterjedt szokás, hogy vezető újságok évente többször, meglehetősen lapos körkérdéseket intéznek a szellemi élet kiválóságaihoz. Azok természetesen nem nagyon lelkesednek a kérdésekért és gyakran csípős, fanyar feleleteket adnak.
Aforizmák
„Nem fog vízbe fúlni, akit az istenek kötélre szántak."
magyar közmondás
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ