A Virtuózok adnak koncertsorozatot a Budapest Music Centerben
Dátum: 2020. február 13., csütörtök, 7:13

A Virtuózok Kamaraegyüttes, Lugosi Dániel Ali klarinétos és a TanBorEn Ütőstrió lép fel a Budapest Music Centerben a Virtuózok koncertsorozatban.

A BMC-ben először bérletes konstrukcióban is jegyet válthatnak az érdeklődők a Virtuózok koncertsorozatára. A Virtuózok Kamaraegyüttes február 17-én ad koncertet, amellyel egyben az együttes megalakulásának egyéves évfordulóját is ünneplik - közölte a Kis Virtuózok Alapítvány szerdán az MTI-vel.

Március 23-án Lugosi Dániel Ali zenekar kíséretes szólóestje lesz, majd pedig a 2019-es televíziós Kamara Virtuózok győztesének, a TanBorEn Ütőstriónak első budapesti, egész estés hangversenyét hallgathatja meg a közönség. A sorozat felelős szerkesztője Batta András, a Kis Virtuózok Alapítvány elnöke.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az évek senki fölött sem múlnak nyomtalanul, s egyre gyakrabban fordul elő, hogy kisebb-nagyobb panaszokkal föl kell keresniük az orvost. Így tett Dobsa Sándor is, aki az idősebbek számára egyet jelent a Stúdió 11-gyel, s kiváló zongorakísérőként a fiatalok előtt sem ismeretlen.
 
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
Aforizmák
„ Az igazság nem tesz annyi jót a világgal, mint amennyi bajt okoz a látszata."
La Rochefoucauld
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ