A Dal 2020 - Charlie lép vendégként színpadra szombaton
Dátum: 2020. február 22., szombat, 7:43

Charlie lép színpadra sztárvendégként A Dal 2020 első, szombati elődöntőjében. A legendás énekes két évvel ezelőtt Szekeres Adriennel közösen énekelt a dalválasztó műsorban, most szólóban áll a nézők elé Jég dupla whiskyvel című slágerével.

A Liszt Ferenc-díjas énekes A Dal 2020 75 millió forintos, a zenei karrier építésére fordítható főnyereményéről elmondta: karrierje kezdetekor ilyen lehetőségről még álmodni se lehetett. "Akkor csak Táncdalfesztivál volt, mi viszont beatzenét játszottunk, ezért hosszú utam volt, tizenöt évnyi külföldi kitérővel" - tette hozzá Charlie, aki szerint A Dal elődöntőjéig eljutó zenészek mind tehetségesek, de nagyon kell szeretniük, amit csinálnak.

"Ha nem is közönség előtt, de próbálgassanak különböző stílusokat énekelni, és rá fognak jönni, mi az, ami fekszik nekik. Ez fontos, mert a sikerhez vezető úton általában hosszú időt kell eltölteni és még sok más dologra, például a médiára vagy a közönség szeretetére is szükségük lesz" - hangsúlyozta a több mint ötven éve a pályán lévő, kétszeres platinalemezes énekes.

A Dal 2020 szombatonként 19 óra 35 perctől látható a Duna Televízió és a Duna World műsorán.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Az évek senki fölött sem múlnak nyomtalanul, s egyre gyakrabban fordul elő, hogy kisebb-nagyobb panaszokkal föl kell keresniük az orvost. Így tett Dobsa Sándor is, aki az idősebbek számára egyet jelent a Stúdió 11-gyel, s kiváló zongorakísérőként a fiatalok előtt sem ismeretlen.
Aforizmák
„Céltalan élet nem lehet tiszta."
Csehov
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ