Újra látogathatók az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat koncertjei
Dátum: 2020. július 22., szerda, 11:16

Újra látogathatók az MVM Koncertek - A Zongora-sorozat koncertjei, a budapesti Bartók Emlékházban fiatal magyar művészek szólóestjei várják a közönséget július 28-tól.

Az első hangversenyen Csabay Domonkos Bach-, Beethoven-, Liszt- és Ravel-műveket szólaltat meg, a sorozat többi koncertjén Rafael Mário, Balogh Tamás, Balogh Ádám, Balázs-Piri Soma és Váradi László lép fel. A nyári sorozat utolsó koncertje szeptember 8-án lesz ifjabb Balázs Elemér főszereplésével - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A koncerteken 60-60 néző vehet részt. A jegyeket az elmaradt koncertek helyett is igényelhetik a nézők a regisztrálás sorrendjében. A jegyek ára egységesen négyezer forint, a bevétellel a fiatal művészeket is támogatják.

A koncerteken a maszk viselése ajánlott, családtagok ülhetnek közvetlenül egymás mellett, egyébként a rendezők törekednek a székek közötti megfelelő távolság biztosítására. A jegyvásárlókat is kérik, jelezzék a megnevezett e-mail-címen, hányan szeretnének egymás mellett ülni. Pontos információ a koncertekről a www.azongora.hu honlapon olvasható. Regisztrálni a koncertekre az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen szükséges.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Miután Heltai Jenő nem kérhetett szabadalmat szellemes mondásaira, sűrűn érte az a „megtiszteltetés", hogy ötleteivel mások neve alatt találkozott.
Aforizmák
„Megmaradtam bohócnak. Ez sokkal magasabb pozíciót biztosít számomra, mint bármely politikusé."
Charlie Chaplin
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ