Idén online rendezik meg az MVM Zenergia komolyzenei jótékonysági koncertet
Dátum: 2020. agusztus 18., kedd, 15:54

Idén online formában rendezik meg az MVM Zenergia komolyzenei koncertet augusztus 29-én; az előadás élő zenei műsor lesz, amelyet nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk színesítenek majd - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A fennálló pandémiás helyzet miatt az esemény az idei évben virtuális közvetítés formájában valósul meg, melyet kizárólag az előre megvásárolt jegyen szereplő kód segítségével lehet majd megtekinteni az www.mvmzenergia.hu weboldalon. Az élő zenei program műsorvezetője Bősze Ádám zenetudós, zenekritikus, műsorvezető lesz - olvasható a közleményben.

Mint írják, a sokszínűség jegyében neves művészek előadásában csendülnek fel többek között Liszt Ferenc, Hubay Jenő, Erkel Ferenc, Kodály Zoltán, Gabriel Fauré és Johann Strauss alkotásai. A koncert fellépőit az köti össze, hogy mind a heten Junior Prima díjazottak. Színpadra lép többek között Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Boldoczki Gábor Liszt-díjas trombitaművész, Csáki András gitárművész; Horti Lilla operaénekes és Várdai István Liszt-díjas csellóművész.

A jegyeladásból befolyt teljes összeget az idei évben is jótékony célra ajánlják fel. Az érdeklődők augusztus 29-ig a www.mvmzenergia.hu weboldalon szavazhatnak, hogy melyik szervezetet támogassák a koncert jegybevételével. A szavazni a Csalogány EGYMI-re, a Vakok Állami Intézetére és az Autizmus Alapítványra lehet. Bővebb információk a www.mvmzenergia.hu weboldalon találhatók - áll az összegzésben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy újságíró megkérdezte Mark Twain-t, igaz-e, hogy már hosszabb ideje dolgozik egy nagyobb lélegzetvételű színdarabon.
 
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
Aforizmák
„ Az állatvilágot számos környezeti veszély fenyegeti. De legalább megkímélik a televíziótól."
Ismeretlen
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ