A Sonus Alapítvány közleménye
Dátum: 2020. szeptember 12., szombat, 3:27

Fiatal zenészek karrierjének előmozdítását támogatja a héten indult FOCUS on You című programsorozat. Az online workshop-sorozaton 18-35 év közötti előadóművészek és zeneszerzők sajátíthatnak el a zenei üzleti életben szükséges készségeket és tudást, személyre szabott, interaktív formában. A sorozatot a fiatal zenészek jövőképéről szóló nyilvános kerekasztal-beszélgetés vezeti be.

A Focus on You egy olyan, non-profit alapon működő, inspiráló programsorozat, melynek során minden alkalommal más és más téma kerül fókuszba. Idén ősszel a résztvevők a projekttervezés, időgazdálkodás, stresszkezelés, a közösségi média használata, a PR-szövegek írása és a szerzői jog területén kaphatnak segítséget az adott terület szakértőjétől, professzionális trénerektől.

Jelentkezni lehet egy-egy alkalomra vagy akár az egész sorozatra is. A workshopra az egész ország területéről és a határon túlról is várnak résztvevőket.

A sorozat bevezetőjeként egy nyilvános online kerekasztalbeszélgetésen Győri Noémi fuvolaművész, Mórocz Kata tréner, Varga Judit zeneszerző és Zsoldos Dávid, az Európai Zenei Tanács alelnöke járják körül Ajtony Csaba karmester, zeneszerző vezetésével azt a kérdést, hogy milyen kilátásokkal indul neki egy fiatal zenész a karrierjének a 21. században.

Kiadó: Sonus Alapítvány

(OS)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
 
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
Aforizmák
„ Különbözöm, tehát vagyok."
Ignotus
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ