Ingyenes koncertekre várja a közönséget a Budapesti Fesztiválzenekar
Dátum: 2020. október 1., csütörtök, 11:50

Szeptember végén és október elején öt helyszínen, Esztergomban, Pápán, Kaposfüreden, Budapest VII. és XIII. kerületében várja ingyenes koncertjére a közönséget a Budapesti Fesztiválzenekar.

Három templomi koncertjükre ezúttal is régizenével, Bach és Vivaldi darabjaival készülnek. Október 2-án a Fasori Evangélikus templomban, 3-án a kaposfüredi Szent Őrangyalok templomban, 4-én az Árpád-házi Szent Margit templomban lép fel a zenekar barokk együttese - közölte a zenekar az MTI-vel.

A Zsinagógakoncertek műsorán ezúttal Max Bruch és Charles Gounod darabjai szólalnak meg szeptember 29-én Esztergomban, másnap pedig Pápán.

Mindeközben még zajlanak az Európai Hidak fesztivál utolsó koncertjei a Müpában, szombaton két alkalommal is fellép a zenekar Fischer Iván vezényletével. Az esti koncertet 19.45-től az IDAGIO élőben közvetíti.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Molnár Ferenctől megkérdezték, hogy szerinte a békegalamb hím- vagy nőnemű. Az író elgon-dolkodott, majd határozottan így válaszolt:
 
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
Aforizmák
„Semmi sem tehet egy nőt szebbé, mint a tudat, hogy ő szép."
Sophia Loren
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ