Karácsonyi koncertshow-t ad a Budafoki Dohnányi Zenekar
Dátum: 2021. november 11., csütörtök, 13:13

Tóth Vera és Gájer Bálint lesznek a Budafoki Dohnányi Zenekar karácsonyi szimfonikus koncertshowjának vendégei december 27-én a Papp László Budapest Sportarénában, a koncerten nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Budafoki Dohnányi Zenekar három éve adott először karácsonyi szimfonikus koncertet Igazából karácsony címmel. Idén a zenét látványshow egészíti ki, amelyet légtornászok, táncosok fellépése, fényjáték, valamint vetítés kísér - olvasható a közleményben.

Mint írják, a koncert két vendége Tóth Vera és Gájer Bálint lesz, közreműködik a Sárik Péter Trió, Révész Richárd zongorán, a Szironta Együttes (művészeti vezető: Germán Márton), a Magyar Légtornász Szövetség artistái (művészeti vezető: Vincze Tünde), az ARLtistic Dance Theatre (koreográfus: Albert Réka Lilla) és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó).

A koncerten Hollerung Gábor fog vezényelni - áll az összegzésben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
 
Victor Hugo a nagy francia író egyszer sürgős munka előtt állt. Mivel nem bízott eléggé abban, hogy végig kitart feladata mellett, félig levágta a szakállát és félig a haját, az ollót pedig kidobta az ablakon.
Aforizmák
„Nincs könnyebb dolog a világon, mint leszokni a dohányzásról... Én már 137-szer megtettem ezt".
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ