Fuvola-hárfa esttel kezdődik Vigh Andrea hangversenysorozata Budapesten
Dátum: 2022. március 1., kedd, 5:53

Fuvola-hárfa esttel kezdődik vasárnap Vigh Andrea hárfaművész Hangversenyek hárfával című sorozata a budapesti Festetics Palotában.

Az első hangversenyen Drahos Béla fuvolaművésszel lép fel Vigh Andrea, a műsorban többek között Bach, Mozart, Paganini, Debussy és Ravel művei szólalnak meg - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

A koncert délelőttjén, 11 órakor a fuvolával ismerkedhetnek meg a gyerekek és kísérőik a Hangszerek Világa elnevezésű sorozaton. A délelőtti koncertre a belépés díjtalan, de regisztrálni kell az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen, amelyen a sorozatra bérletek is rendelhetők.

A sorozat április 24-én kéthárfás esttel folytatódik Farkas Mira közreműködésével, majd május 15-én Kertesi Ingriddel ének-hárfa koncerttel zárul.

A 3 hangversenyből álló sorozatot az MVM Koncertek keretében hallhatja a közönség a Festetics Palota Tükörtermében.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
 
A híres debreceni komikus az ország másik végében szerepel. Szünetben bemegy az öltözőjébe egy felhevült anya a lányával, és lelkesen mondja:
Aforizmák
„Szépen élni, ameddig lehet, és szépen meghalni, amikor kell."
Benedek Marcell
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ