Március 14-ig lehet jelentkezni a Cziffra Fesztivál Mesterakadémiájának zongora- és énekkurzusaira
Dátum: 2022. március 11., péntek, 7:06

Március 14-ig lehet jelentkezni a Cziffra Fesztivál Mesterakadémiájának zongora- és énekkurzusaira; az idei órákat Dráfi Kálmán, Miklósa Erika és Becht Erika tartja április 1. és 3. között a kőbányai Kroó György Zeneiskolában.

A kurzusokon a részvétel díjtalan. A résztvevők kiválasztása a jelentkezés során küldött szakmai demóanyag és életrajz alapján, előválogató szakmai zsűrizéssel történik. Jelentkezni a cziffra100.com weboldalon megtalálható online felületen lehet - olvasható a szervezők MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

Mint írják, a jelentkezéseket Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes kurzusára, Dráfi Kálmán Liszt Ferenc-díjas zongoraművész kurzusára, valamint Becht Erika Cziffra Fesztivál Életműdíjas zongoraművész középiskolásoknak és zeneiskolásoknak szóló kurzusára várják. Az előválogató zsűrizés március 16-ig zajlik le, a felvételt nyert jelentkezőket március 18-ig értesítik. A kurzusokat április 1-jén 2-án és 3-án 10 és 18 óra között tartják.

Az órák passzív hallgatóként, érdeklődőként is látogathatók ingyenesen, e-mailben való előzetes bejelentkezéssel a mesterkurzus@cziffrafesztival.hu címen.

Cziffra György zongoraművész születésének 100. évfordulóját Magyarország hivatalos emlékév keretei között ünnepli. Az eseményekről a cziffra100.com weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.

A Cziffra Fesztivál kiemelt szponzora az MVM. A Mesterakadémia a Kőbányai Önkormányzat támogatásával valósul meg.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jávor Pál nemcsak a színpadon és a filmekben szeretett mulatni, hanem a szabad idejében is. Még fiatal színész volt, amikor egy éjjel az egész havi fízetését elszórakozta.
 
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
Aforizmák
„ Az ember élete nem az, ami megtörtént vele, hanem az, amire emlékszik, és ahogyan visszaemlékszik rá."
Gabriel Garcia Marquez
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ