Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet a hétvégén a Festetics Palotában
Dátum: 2022. április 7., csütörtök, 17:13

Hat magyar zongoraművész ad szólókoncertet szombaton és vasárnap a budapesti Festetics Palotában az MVM Koncertek - A Zongora sorozatban.

A zongoramaraton első napján, szombaton 11 órakor Balogh Ádám Beethoven, Szkrjabin és Kapusztyin, 16 órakor ifjabb Balázs Elemér Liszt, Wagner és Vecsey, este fél 8 órakor Érdi Tamás Liszt, Debussy és Kodály műveit játssza a Festetics Palota Tükörtermében - közölték a szervezők az MTI-vel.

Vasárnap 11 órakor Boros Misi koncertjén Bach, Brahms és Bartók művek hangzanak el, 16 órakor Marczi Mariann az Ábrahám Consort közreműködésével Bach- és Mozart-versenyműveket és egy zongoraszonátát ad elő. Este fél 8-kor Polgár Éva Liszt, Debussy és Kodály műveivel zárja a kétnapos koncertsorozatot.

A hangversenyekre az elmúlt két évben elmaradt zongoraestek jegy- és bérlettulajdonosai is átcserélhetik jegyeiket. A cserekoncertekre kizárólag az mvmkoncertek@gmail.com e-mail-címen lehet jelentkezni.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baja: 1950. A bácskai városban szereplő Rodolfo és Latabár Kálmán kisétál reggel a piacra. Gusztálják a szép gyümölcsöt, zöldséget, baromfit, végül megállnak egy termetes asszonyság standja előtt. A néni háztáji tojást árul.
 
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
Aforizmák
„ A mozi olyan, mint az élet, csak az unalmas részeket kivágták belőle."
Alfred Hitchcock
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ