Korda György-koncert decemberben a reptéren
Dátum: 2022. november 18., péntek, 18:26

A reptéren ad zártkörű koncertet Korda György, a Reptér című sláger előadója. A népszerű énekes és felesége, Balázs Klári december 9-én az 1-es terminálon lép fel, a nézők egy videópályázat révén juthatnak az eseményre.

A Budapest Airport üzemeltetője a Korda-Balázs házaspár bevonásával a Reptér című dal humoros, kreatív, dinamikus változatait várja a pályázóktól, egy TikTok-videó keretein belül - áll az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

A legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű koncertre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es terminál műemléki védettségű épületében rendeznek december 9-én. A videópályázat beküldési határideje november 30., az alkotásokat ötfős zsűri bírálja el: Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk médiaszemélyiség, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Mint írták, a Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét. A szám modern verziója a YouTube-on már csaknem 5,5 millió megtekintésnél jár.

A pályázattal kapcsolatos felhívást a Budapest Airport Instagram-felületén lehet megnézni. A videókat a pályázók a TikTok vagy Instagram-oldalukra tölthetik fel #BUDReptérKihívás hashtag megjelöléssel.

A Reptér című dal eredeti változata 1981-ben jelent meg Korda György Szeptember volt című nagylemezén. A szám Máté Péter szerzeménye, aki a szöveget S. Nagy Istvánnal közösen írta. A Reptérre 2008-ban Dj Titusz remixet készített.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„ A Kaviár és lencse című bohózatban a szövegkönyv szerint kinyílik az ajtó, a közönség megpillant, pisztolylövés, a szívemhez kapok és felkiáltok: „Meglőttek!...Gyilkosok!...” – És összeesem. Az egyik előadáson a pisztoly csütörtököt mondott. De hát nekem el kellett hunynom ott a helyszínen. Mit tehettem?...
 
Egyszer azt kérdezte egy lord G.B.Shaw-tól: – Igaz, hogy az ön apja szabó volt? – Igaz! – felelte az író. – Akkor miért nem lett ön is szabó?
Aforizmák
„ Harmincig hevít a nő; aztán a bor; aztán a kemence sem."
Móra Ferenc
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ