Virtuális utazás a zene nyelvén
Dátum: 2005. december 22., csütörtök, 18:09
Aki kedvet érez hozzá, látogasson el a Trafóba 2005. december 28-án, ahol este 8-órai kezdettel előszilveszteri koncertet hallhat. S az est főszereplője – a jó hangulat mellett – az Egy Kiss Erzsi Zene lesz.

Az E.K.E.Z. repertoárja, akár egy virtuális utazás. A képzelet zenei nyelvén, megálmodott földrészek között - mondjuk Makótól Jeruzsálemig, a népiesebbtől a jazz-en át a mai tört ritmusok világáig, vagy időben utazva a 'francia' sanzonokon, balladisztikusabb dalokon keresztül a rock-ig, a '70-es éveket idézve.

Az 1996-ban alakult együttes estjén elhangzik néhány „ősrégi" szám a kezdetekből. Velük lesz Szantner Anna is, és a készülő negyedik lemez anyagának eddig összeállt darabjai is bemutatásra kerülnek, valamint Kiss Erzsi színházi munkáinak fontos közreműködői is tiszteletüket teszik. Jelen lesz Pápai István (ütőhangszerek), aki dolgozott az együttes legutóbbi lemezén, a Röné álmán és több táncelőadás stúdiómunkáit is a szívén viselte, aztán Dudás Zsombor (dobok), aki mindezeken kívül a Kaposvárra készült felvételekben is kivette a részét.

Több újabb a capella verzióhoz is lesz szerencsénk. Az énekes négyes legfrissebb tagja Dombi Kati, az Artus színésze lesz. Ha mindezek után a naptárra nézünk, biztosak lehetünk benne, hogy a Szilveszter előtti jeles napok apropóján komolyságra semmi ok. Ez az este végérvényesen a kikapcsolódásé, a láb meg csak győzze azt a sok ugrándozást.

Az együttes :

Kiss Erzsi - ének
Vajdovich Árpád - bőgő, basszusgitár
G. Szabó Hunor - dobok, gitár, derbuka, kalimba
Sütő Márton – gitár
Kovács Linda – ének
Szantner Anna – ének
Dombi Kati - ének

Jegyár: 1000-Ft

Fotó: Kiss Erzsi

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
 
Voltaire-t egy vita hevében ellenfele idiótának nevezete. Voltaire derűsen nézett rá, és így szólt:
Aforizmák
„ Ne kezdjünk ki olyannal, akinek nincs vesztenivalója"
Gracián
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ