Óévbúcsúztató Debrecenben
Dátum: 2005. december 30., péntek, 12:46
Debrecenben már szerdán megkezdődött a 2005. év búcsúztatása, amikor is 7500-an látogattak ki a Nox együttes koncertjére a debreceni Főnix Rendezvénycsarnokba - mondta Kósa lajos, Debrecen polgármestere csütörtökön Debrecenben.

A városvezető elmondta: a debreceni Kossuth téren 19 órától Republic koncerttel folytatódik az évbúcsúztató, majd az év utolsó napján utcabál lesz.

Az est házigazdája Party Band lesz. Este nyolc órától fellép a Crystal, kilenctől Sasvári Sándor ad elő részleteket musicalekből. Őt a Pary Bank váltja a színpadon, majd 11 órától Demjén Ferenc ad koncertet a debreceni Kossuth téren.

A debreceni önkormányzat idén hétmillió forintot költ az óév búcsúztatására. Az idei újévi koncertet a debreceni Kodály Kórus adja majd a debreceni Nagytemplomban 16 órától.

Debrecenben december 30-án rendezik a II. Eon kézilabda gálát. A délután egykor kezdődő rendezvényen 16 órától a DVSC 1995-ös összeállításban játszik nosztalgiamérkőzést a magyar válogatott 1995-ös csapatával. 17 óra 10 perckor az 1975-ben magyar bajnokságot nyert Debreceni Dózsa a magyar válogatott ellen küzd. 18.40 órakor adják át a Mr. és Mrs. Kézilabda díjakat. 20.20 órakor kezdődik pedig az Al Star mérkőzés vegyes csapatok részvételével.

A debreceni Főnix Csarnokban 22 óráig tartó rendezvény a szervezők szerint teltház előtt zajlik majd. Jegyeket már csak a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban lehet vásárolni.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Úgy látszik a tehetséget, a zseniket máshol sem becsülik meg. Amikor Robert Burns meghalt, nem sokkal temetése után márványemlékművet állítottak neki.
 
Szomory Dezső szerette az embereket, de legalább annyira az állatokat. Volt egy gyönyörű macskája, amely, vagy inkább, aki minden tekintetben megkülönböztetett bánásmódot élvezett az író legénylakásában.
Aforizmák
„ Ha nem lennének ellenségeim, ki szedné le rólam a rozsdát?"
Kálvin János
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ