Hanghordozón Kusturica zenekara
Dátum: 2006. január 18., szerda, 12:01
Emir Kusturica kultikussá vált figuráját nemcsak a mozilátogatók kedvelik: a világ egyik legeredetibb filmrendezője és zenekara, a The No Smoking Orchestra hatalmas sikerű koncertet adott egy évvel ezelőtt Buenos Airesben, amelynek most jelent meg az anyaga CD-n.

Ki ne emlékezne a Macskajajos stílusra, a délszláv népzene és az underground sajátos egyvelegére, a Kusturica által láttatott világra - muzsika formájában?

A Mester nemcsak filmvásznon nyújt egyedi és megismételhetetlen produkciót, de színpadon is, családtagjaival, barátaival, zenésztársaival. Emlékezetes fellépésük volt 2005 márciusában a Buenos Aires-i Luna Parkban, amelynek hanganyagát felvették.

A 11 tagú banda valószínűleg ismét zajos sikerre számíthat: a Life is a Miracle in Buenos Aires című CD-n felhangzanak a filmzenék is, olyan hangzású dalok, mint a híres Unza,unza, valamint különböző nyelveken előadott régi és új slágereik.

(MTI-Panoráma)

 



Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baudleaire, a híres francia költő találkozott egyszer sétája közben egyik barátjával, Theodore Banville költővel, aki azt javasolta neki, hogy menjenek el együtt fürdeni.
 
Tanára szemére vetette, hogy szórakozásból fest.
Aforizmák
„ Ne aggódj, ma nem jön el a világvége. Ausztráliában már holnap van. "
Charles Schultz
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ