Örömzene a Trafóban
Dátum: 2006. január 18., szerda, 14:22
2006. január 21-én, szombaton este 8-órakor egy nemzetközi jazz-formáció, a Unit együttes ad koncertet a Trafóban. A remek zenészekből álló bandát francia, belga, dán és magyar zenészek alkotják, akik a készülő első albumuk anyagát fogják bemutatni. A koncert második felének vendége Szakcsi Lakatos Béla és Lukács Miklós lesz.

Sébastien Boisseau az itthon is gyakran fellépő Gadó Gábor French Quartet nagybőgőse. Az általa létrehozott Unit Európa kiemelkedő jazz zenészeiből verbuválódott. Sébastien, Matthieu Donarier és Gadó Gábor évek óta elválaszthatatlan patnerek, Laurent Blondiau Belgium egyik legjelentősebb szólistájaként a Maak’s Spirit vezetője, az Aka Moon (március 11. Trafó!), Philippe Catherine, Kris Defoort, Steve Houben, valamint Mark Turner zenésztársa. A dán jazz-szcéna ifjú sztárja, Stefan Pasborg három éves kora óta dobol és neve egyre több nemzetközi produkcióban tűnik fel.

Az együttes a budapesti BMC Records-nál januárban készíti első albumát, melynek alkalmából az elsők közt hallhatjuk őket, jó fél évvel európai bemutatkozó körútjuk előtt. A koncert második felében Szakcsi Lakatos Béla és Lukács Miklós csatlakozik a zenekarhoz.

Jegyár: 1000-Ft, a Trafó bérlet érvényes!
Diákjegy: 750-Ft

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Miután Heltai Jenő nem kérhetett szabadalmat szellemes mondásaira, sűrűn érte az a „megtiszteltetés", hogy ötleteivel mások neve alatt találkozott.
 
Aforizmák
„ Azok a nők, akik azt hiszik, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek."
Ismeretlen
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ