Gitárt egy kutyáért
Dátum: 2006. február 7., kedd, 14:44
Egy kézjegyével ellátott gitárt - saját hangszerének pontos mását - kínálja elveszett fehér bolognese kutyusa megtalálójának B. B. King, a legendás amerikai bluesmuzsikus. A nőstény pincsi, amelyet King saját legkedvesebb gitárjáról, a zenészvilágban Lucille-ként világhírűvé vált hangszerről nevezett el, tíz nappal ezelőtt tűnt el Hollywood nyugati részén, amikor a gazdi helyett annak egyik impresszáriója vigyázott rá.

– Elképzelni sem tudjuk, miként juthatott ki a házból, talán véletlenül nyitva maradhatott egy ajtó. - mondta kétségbeesetten Matthew Lieberman impresszárió.

A nyolcvanéves művész mintegy 500 falragaszt helyeztetett ki a környéken, elsősorban az állatmenhelyek közelében, a kutyának azonban mindeddig semmi nyoma. B. B. King ezért határozta el, hogy világhírű hangszere, Lucille, kézjegyével ellátott másolatát kínálja fel annak a becsületes megtalálónak, aki visszahozza neki szeretett kutyusát.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy frissen szerződtetett fiatal énekes abban a szerencsében részesült, hogy az Opera színészbüféjében összebotlott Székely Mihállyal, a világhírű basszistával. Az újonc megragadta az alkalmat, hogy bemutatkozzék a nagy művésznek.
 
Egy ragyogó filmötlet megírása kapcsán szóba került egy ismert író neve.
Aforizmák
„ A világ Isten bűnbeesése."
Hebbel
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ