Zenei tehetségkutató verseny
Dátum: 2006. február 17., péntek, 10:43
Új kategóriákkal és több díjjal várja idén a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) Országos Tehetségkutató Versenye a jelentkezőket a Tisza- parti városba. Az ígéretes zenekarok mellett immár az énekesek és az egyéb színpadi produkciók külön-külön kategóriában indulhatnak.
A nyerteseket pénzdíjjal, a Szegedi Est által felajánlott hirdetési csomaggal és természetesen az augusztus 23-24-25-26-án rendezendő SZIN-en való fellépési lehetőséggel jutalmazza a zsűri. A jelentkezéshez szükséges információhoz és a további részletekhez a  www.szin.org oldalon juthatnak az érdeklődők.

Idén már nem csak a zenekarok, hanem a (szóló)énekesek és az egyéb színpadi produkciók számára is nyújt megmérettetési lehetőséget a Szegedi Ifjúsági Napok országos tehetségkutatója. A korábbiakkal ellentétben az összes elődöntőt Szegeden, az Ifjúsági Házban rendezik, áprilisban négy alkalommal. A zenei szakmát, a sajtót és a szervezőket képviselő zsűri három kategóriában jutalmazza a dobogósokat. A zenészek száz-, hatvan-, illetve negyvenezer forintos pénzjutalommal illetve a Szegedi Est nyolcszáz-, hatszáz-, és háromszázezer forintos hirdetési csomagjával lesznek gazdagabbak és bemutatkozhatnak a SZIN nagyszínpadán. Az énekeseket és az egyéb zenei produkciókat szintén pénzjutalom, promóciós- és fellépési lehetőség várja. Idén a közönség az összesített mezőny legjobbját juttatja díjhoz. 

Selejtező dátumai:

2006. április 5. ( szerda ) 19 óra Szegedi Ifjúsági Ház
2006. április 13. ( csütörtök ) 18 óra Szegedi Ifjúsági Ház
2006. április 20. ( csütörtök ) 18 óra Szegedi Ifjúsági Ház
2006. április 24. ( hétfő ) 18 óra Szegedi Ifjúsági Ház


Döntő:

2006. április 28. ( péntek ) Szegedi Ifjúsági Ház

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Victor Hugo a nagy francia író egyszer sürgős munka előtt állt. Mivel nem bízott eléggé abban, hogy végig kitart feladata mellett, félig levágta a szakállát és félig a haját, az ollót pedig kidobta az ablakon.
 
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
Aforizmák
„ Reménytelen szerelembe kevesebben rokkannak meg, mint a sikeresekbe."
Kner Izidor
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ