Charlie klubja
Dátum: 2006. február 20., hétfő, 12:11
Horváth Charlie klubja február 22-én nyílik a New Orleans Music Pubban (VI. ker. Lovag u. 5.). Ettõl kezdve minden szerdán lesz program. A klubban nemcsak a népszerû énekessel és zenekarával, hanem sok más ismert zenésszel és más vendégekkel is találkozhatnak az érdeklõdõk. Az énekes fontosnak tartja, hogy az itteni fellépés lehetõség legyen még ismeretlen, de tehetséges zenekarok, elõadók számára.
A bemutatásra aligha szoruló, hallatlanul népszerû Charlieról elmondható, hogy kevés oly hely van, ahol eddig nem lépett fel. Állandó klubja eddig nem volt, s érezte, eljött az ideje annak, hogy legyen végre egy olyan állandó helyszín, ahol nemcsak õ muzsikálhat a zenekarával, hanem az összes olyan zenész, aki csak véletlenül téved a New Orleans felé, vagy csak kedve támad egy kis közös zenélésre. A programot Charlie nem bízza a véletlenre, mindig gondoskodik vendégekrõl is. Az elsõ fellépõ a fiatal tehetségek sorában Charlie fia és zenekara, a Nightfly lesz.
 (MTI-Panoráma)
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jávor Pál nemcsak a színpadon és a filmekben szeretett mulatni, hanem a szabad idejében is. Még fiatal színész volt, amikor egy éjjel az egész havi fízetését elszórakozta.
 
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
Aforizmák
„ Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött."
Karinthy Frigyes
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ