Városi nomád
Dátum: 2006. június 6., kedd, 12:52
Június 9-én, pénteken 17-órakor lesz a megnyitója Kerekes Gábor: Városi nomád című kiállításának a Dél-budai Kulturális és Szabadidőközpontban.

„A nomádok vándorlása sohasem céltalan, pontosan lehet tudni honnan hová tartanak, a felfedezés a kutatás hajtja őket. Évek óta munkáimmal együtt vándorolok, egyik helyről utazom, költözőm, vándorolók a másikra, az életem összefonódik ezzel. Sokszor használok fel helyszínen talált anyagokat, beleépítem az installációimba, a helyszínnel együtt részévé teszem ezeket az elemeket az utamnak.”

Kerekes Gábor tagja a Retextil Alapítvány kuratóriumának. 

                          

„A Retextil az a technológia, mely lehetővé teszi az ipari és háztartási textilhulladék újrafeldolgozását. A Retextil felöleli a hagyományos textiltechnikákat. Magyar találmány, védett név.” – olvasható az alapítvány honlapján. Kerekes Gábor izgalmas installációjával és a Retextillel június 9-étől testközelben is megismerkedhetnek a látogatók.

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Tanguy apó műkereskedésének kirakatába gyakran ki voltak téve fiatal művészek munkái. Egy járókelõ megpillantott a kirakatban egy Cézanne csendéletet, mely négy almát ábrázolt. Betért a kis üzletbe, s megkérdezte, mennyibe kerül a kirakatban lévõ kép?
 
A híres amerikai írónő, Dorothy Parker nyilatkozta egyszer: – Szeretem a martinit, de legfeljebb kettő pohárral.
Aforizmák
„Ne azt várjuk, hogy a művészet váljon a mi számunkra hozzáférhetővé, hanem mi nyíljunk meg a művészet számára."
Werner Hofman
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ