Terényi Színházi Napok
Dátum: 2007. június 26., kedd, 21:38
Június 29- től július 1-ig tartanak Terényi Színházi Napok. A kis Nógrád-megyei falu és a környékbeli táj elbûvölô szépsége, a jellegzetes nógrádi építészet falusi házai, a meseszerû akácerdô közepén lévô szabadtéri színpad, a gyönyörû kis templomok eddig is elragadták az ide látogatókat.
A szabadtéri színpadon kívül a faluban található az úgynevezett AKOL-Istálló Galéria, ahol koncerteket, képzômûvészeti- és fotókiállításokat rendezünk. A galéria kertjében szabadtéri szoborpark látható és itt található az országban egyedülálló Orsósmagnó - múzeum is. A közeli faluban, Mohorán pedig  megtekinthetik a csodálatos Tolnay Klári elott tisztelgo emlékmúzeumot. Az idei nyáron itt tartják a sajtfesztivált is, ahol házi készítésû, sokféle ízesítésû sajtokat ízlelhetnek meg a vendégek.

S aki kirándulni vágyik, ellátogathat a közeli szandai várba is.
Hagyományteremtô rendezvényünkön minden este színházi elôadást láthatnak, a nap többi idôszakában templomi koncert, sanzonest és sok-sok gyermekprogram szórakoztatja majd a közönséget. A falu és a közeli települések lakossága az eddigi években is nagy lelkesedéssel látogatta programjainkat, ám az utóbbi években a fesztivál jó hírének köszönhetôen az ország minden részébôl egyre többen zarándokolnak hozzánk. És ha az idôjárás is kedvez, a  Terényi Színházi Napokon a közönség az idén is remekül érzi majd magát.

A részletes
mûsort megtekinthetik a honlapon:
http://www.tszn.hu/indexFlash.html


További információ:  www.tszn.hu     
                              
www.andocsinapok.hu
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
„ A Kaviár és lencse című bohózatban a szövegkönyv szerint kinyílik az ajtó, a közönség megpillant, pisztolylövés, a szívemhez kapok és felkiáltok: „Meglőttek!...Gyilkosok!...” – És összeesem. Az egyik előadáson a pisztoly csütörtököt mondott. De hát nekem el kellett hunynom ott a helyszínen. Mit tehettem?...
 
Jack London amerikai írót egyszer az orvos szigorú zöldségdiétára fogta, semmi mást nem ehetett.
Aforizmák
„ A kor csak akkor számít, ha sajt vagy."
Helen Hayes
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ