Pilisszántói Szikla Színház Fesztivál
Dátum: 2007. július 26., csütörtök, 12:34
Vikidál Gyula és barátai fellépésével pénteken kezdődik a Pilisszántói Szikla Színház Fesztivál háromnapos programja – közölte Bölcsházy Sándor szervező.

A nyitókoncerten Vikidál Gyula mellett fellép Nagy Anikó, Molnár Szilvia, Sasvári Sándor és Varga Miklós, az énekesek magyar és külföldi musicalek dalait adják elő, valamint saját szerzemények is elhangzanak.

A Musical és Rock Színház előadásában szombaton láthatja a közönség Kocsák Tibor, Baróti Péter, Miklós Tibor és Kemény Gábor "Kiálts a szeretetért!" című rockoperáját, Nagy Anikóval a főszerepben. A rockopera Teréz anya életét és munkásságát követi nyomon, a szeretetről és az emberi szolidaritásról szól.

A rendezvény harmadik napján, vasárnap Folk Fesztivált tartanak, amelyen a pilisi medence népdalénekesei, kórusai és néptáncegyüttesei adnak műsort: magyar, tót, szerb és sváb nemzetiségi falvak együttesei lépnek fel. A fesztivált Bánya-bál zárja.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Goethe még diák korában gyakran sétált a város határain kívül is. Egyszer egy keskeny ösvényen járt éppen, amikor a vele éppen rossz viszonyban álló diáktársa jött szembe.
 
Molnár Ferenc hajnalban hazafele tartva, Jacobi Viktor ablakából a Jacobi Szibill című művében a később legnépszerűbbé vált Kis Petrovom című dal melódiáját hallotta.
Aforizmák
„ Lehet bűn nélkül élni? Az nem is élet. Ezt még némely keresztény szentek is sejtették."
Füst Milán
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ