Pilisszántói Szikla Színház Fesztivál
Dátum: 2007. július 26., csütörtök, 12:34
Vikidál Gyula és barátai fellépésével pénteken kezdődik a Pilisszántói Szikla Színház Fesztivál háromnapos programja – közölte Bölcsházy Sándor szervező.

A nyitókoncerten Vikidál Gyula mellett fellép Nagy Anikó, Molnár Szilvia, Sasvári Sándor és Varga Miklós, az énekesek magyar és külföldi musicalek dalait adják elő, valamint saját szerzemények is elhangzanak.

A Musical és Rock Színház előadásában szombaton láthatja a közönség Kocsák Tibor, Baróti Péter, Miklós Tibor és Kemény Gábor "Kiálts a szeretetért!" című rockoperáját, Nagy Anikóval a főszerepben. A rockopera Teréz anya életét és munkásságát követi nyomon, a szeretetről és az emberi szolidaritásról szól.

A rendezvény harmadik napján, vasárnap Folk Fesztivált tartanak, amelyen a pilisi medence népdalénekesei, kórusai és néptáncegyüttesei adnak műsort: magyar, tót, szerb és sváb nemzetiségi falvak együttesei lépnek fel. A fesztivált Bánya-bál zárja.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A Le Radical (1887. március 19.) san franciscói híre: egy odavaló műbarát megrendelte Párizsból a milói Vénus másolatát. Meg is érkezett, persze kar nélkül. A műbarát beperelte a Central Pacific Companyt kártérítésért.
 
X. Ince pápa, amikor meglátta tulajdon arcképét, amelyet Velázquez festett, így kiáltott fel:
Aforizmák
„ Az egyik korszak oltárterítője a következő lábtörlője."
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ