Emlékezés Jancsó Adriennére
Dátum: 2006. április 8., szombat, 1:12
Április 11-én 18-órakor Jancsó Adrienne Kossuth-díjas előadóművészre emlékeznek tanítványai, barátai és a pályatársak az ötven éves Rátkay Márton Klubban. A rendezvényre minden érdkelődőt szeretettel várnak.
Cím: 1068 Budapest, Városligeti fasor 38.
Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Tamás István 2006-04-15 19:00 | Válasz erre | #1
Nehéz szívvel lehet egy olyan nagyszerű művészről írni, beszélni, aki már nem lehet velünk. Jancsó Adrienne, máig meg dobogtatja szívem, ha elvétve hallom a rádióban szavalni. Számomra örök élmény marad, a 2003-ban történt Benczúr-házi utolsó találkozásunk. Közvetlensége, szeretete és művészete, bennem örök emlékként maradt fenn. Jellegzetes, egyedi orgánuma fülemben vissza-visszatérve kellemsen dobol...Amit szégyenlek, hogy a róla készült cikkem,amit egy Német lapba írtam, nem őriztem meg.

Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Kiplingtől, a világhírű angol írótól egy táraságban megkérdezték, hogy szerinte kik kormányozzák a világot: a férfiak vagy a nők?
 
Szomory Dezső szerette az embereket, de legalább annyira az állatokat. Volt egy gyönyörű macskája, amely, vagy inkább, aki minden tekintetben megkülönböztetett bánásmódot élvezett az író legénylakásában.
Aforizmák
„ Az állatvilágot számos környezeti veszély fenyegeti. De legalább megkímélik a televíziótól."
Ismeretlen
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ