A Rátkai Klub felhívása
Dátum: 2005. október 7., péntek, 13:28
A Rátkai Márton Klub 2005. november 8-án, 9-én és 10-én ünnepli fennállásának 50. évfordulóját. Ebből az alkalomból keressük a régi, rátkais tagokat: a Fiatal Filmeseket /Fi-Fi tagok/, a Nőakadémia látogatóit, a Szakmunkástanulók Klubja fiataljait, a Fiatal Művészek Bemutató Fórumán korábban szereplőket és mindazokat, akik szívesen jöttek hozzánk régen – és most is.

Az ünnepi programból:

November 8-án, délután 6 órai kezdettel egy válogatást tekinthetnek meg a kedves idelátogatók a képzőművészeti kiállításokból, majd a megnyitót komolyzenei koncert követi.


November 9-én délelőtt 10 órakor szakmai tanácskozás kezdődik a nem önkormányzati művelődéi    intézmények részvételével,
         18-órakor pedig „Hogy is volt…?”- címmel dokumentumkiállítás és nosztalgia-est kezdődik. Közös visszaemlékezést tartunk a múltbeli, különböző „műsortípusokról”a klubok vezetőinek, és a Rátkai Márton Klub korábbi igazgatóinak részvételével, s utána zenés, baráti találkozóra várunk minden egyes érdeklődőt.


November 10-én, 18-órakor: gálaműsor kezdődik a klub művészbarátainak közreműködésével.

Várjuk jelentkezésüket a Rátkai Márton Klub
1068. Budapest, Városligeti fasor 38. címen és
ratkaiklub@mail.datanet.hu e-mialcímen, valamint a 34-33-880-as  telefonon.


Sebőkné Zalka Ilona
     klubtitkár

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Ludwig van Beethoven és Johann Wolfgang Goethe 1807-1808 táján együtt üdültek Karlsbadban. A zseniális zeneköltő és a költőzseni összebarátkoztak, s gyakran indultak együtt kocsikirándulásra.
 
A XIX. század végén a lengyel komponista és zongoraművész, Moritz Moszkowski Bécs utcáin sétálgatott a Rimszkij-Korszakov-tanítvány Alekszandr Glazunov társaságában.
Aforizmák
„ Az ember nem lehet elég óvatos ellenségeinek megválogatásában."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ