Nyílt levél Babarczy Lászlónak
Dátum: 2006. június 15., csütörtök, 10:49
Tisztelt Igazgató Úr! Gratulálok a Kaposvári Csiky Gergely Színház megalakulásának ötvenéves jubileuma alkalmából. Sajnos, az ünnepségen nem tudtam részt venni. Nem küldtek meghívót. Egyszerűen figyelmen kívül hagyták azt a tényt, hogy alapító tagként, elsők között szerződtem a színházhoz, és megszakítás nélkül 37 (!) évig – a nyugdíjazásomig – ott is maradtam.

Hallottam, hogy a jubileumi ünnepségre az önkormányzattól csak ötven személy meghívására kaptak pénzt. Ebbe az első ötven meghívottba nem kerültem be. Legalább szóltak volna, hogy lesz ilyen összejövetel. Elmentem volna, csak azért, hogy találkozhassam a régi kollégákkal és emlékezzem arra, milyen is volt az életem ott, amikor még megbecsültek. De Ön erre sem adott lehetőséget. Megalázó módon semmibe vette a színháznál eltöltött 37 évet, a hűséget, az emberi érzékenységet.

Most már csak azt kérem, szíveskedjen meghívni a századik jubileumi ünnepségre, hogy legalább a mennyekben együtt ünnepelhessek a többiekkel.

Üdvözlettel:

Komlós István, színész

Budapest

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A Le Radical (1887. március 19.) san franciscói híre: egy odavaló műbarát megrendelte Párizsból a milói Vénus másolatát. Meg is érkezett, persze kar nélkül. A műbarát beperelte a Central Pacific Companyt kártérítésért.
 
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
Aforizmák
„ Azt hiszem, az Isten azért alkotta meg az embert, mert csalódott a majomban."
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ