Színházak éjszakája - Új színházak is csatlakoznak idén a rendezvényhez
Dátum: 2016. agusztus 29., hétfő, 23:36

Új színházak is csatlakoznak idén a Színházak éjszakájához: szeptember 17-én összesen harminc fővárosi helyszínen várják majd az érdeklődőket - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.

Komáromi György projektvezető elmondta, hogy a harminc színházzal már egész Budapestet lefedi a rendezvény.

A Színházak éjszakája honlapja szerint az előző évekhez képest új résztvevő lesz a Baltazár Színház, az RS9, a Sanyi és Aranka Színház, a Turay Ida Színház, a Momentán Társulat, valamint a Vidám Színpad.

Komáromi György elmondta, hogy idén is sok száz programot kínálnak a színházak. Ízelítőként megemlítette, hogy idén is lesz impro maraton, árnyjáték és tánctanulás, de természetesen a kulisszák mögé is betekinthetnek az érdeklődők.

Hozzátette, hogy a részletes programot csütörtökön hozzák nyilvánosságra, addig még húsz százalékkal olcsóbban lehet jegyet vásárolni.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Ludwig van Beethoven és Johann Wolfgang Goethe 1807-1808 táján együtt üdültek Karlsbadban. A zseniális zeneköltő és a költőzseni összebarátkoztak, s gyakran indultak együtt kocsikirándulásra.
 
Miután Heltai Jenő nem kérhetett szabadalmat szellemes mondásaira, sűrűn érte az a „megtiszteltetés", hogy ötleteivel mások neve alatt találkozott.
Aforizmák
„ Az ördög nem alszik, legalábbis nem akárkivel."
Sándor György
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ