A veszprémi Petőfi Színház jelmeztárasa kapta a Bujtor-emlékgyűrűt
Dátum: 2016. december 26., hétfő, 13:16

Liszi Zsuzsanna, a veszprémi Petőfi Színház jelmezgyártás asszisztense és jelmeztárasa vehette át a Bujtor-emlékgyűrűt pénteken Bujtor István özvegyétől Veszprémben.

Az emlékgyűrűt a színházi háttérdolgozók elismerésére alapította Bujtor István színész-rendező özvegye. Bujtor Judit hangsúlyozta: férje élete egyik legszebb szakaszát élte Veszprémben, és igazi csapatjátékos volt, mindig figyelt a háttérben dolgozókra is.

Tóth Attila, a Színházi Dolgozók Szakszervezetének alelnöke elmondta, hatodik alkalommal adták át az emlékgyűrűt, a díjazottat a színházi dolgozók idén is titkos szavazással választották meg.

Az elismerést először 2011-ben Somogyi György fővilágosító, 2012-ben Török Virág kellékes, 2013-ban Petrik Péter lakatostár-vezető, 2014-ben Kellerné Egresi Zsuzsanna értékesítési vezető, 2015-ben pedig Nagy Attila cipész vehette át.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Wagnert sokan bírálták, támadták életében. Egy ízben éppen társaság volt nála, amikor a postás egy levelet hozott. A zeneszerző felnyitotta, s a papírlapon mindössze egyetlen szó állt: „Hülye".
 
„ A Kaviár és lencse című bohózatban a szövegkönyv szerint kinyílik az ajtó, a közönség megpillant, pisztolylövés, a szívemhez kapok és felkiáltok: „Meglőttek!...Gyilkosok!...” – És összeesem. Az egyik előadáson a pisztoly csütörtököt mondott. De hát nekem el kellett hunynom ott a helyszínen. Mit tehettem?...
Aforizmák
„Az ember addig marad fiatal, amíg nem irigyli a fiatalokat."
Oscar Wilde
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ