Független előadások is szerepelnek a POSZT Fesztiválon
Dátum: 2017. április 19., szerda, 15:09

Monodrámák, független előadások, fesztiváldíjas rendezések és komédiák is szerepelnek a 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozót kísérő POSZT Fesztivál programjában június 8. és 17. között.

A Pécsi Nemzeti Színházban látható a Gyarmati Fanni naplója című FILC-produkció Seres Tamás rendezésében, az Orlai Produkciós Iroda pedig Vörös Róbert rendezésében Ingmar Bergman Őszi szonáta című darabját mutatja be június 8-án - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

A Jászai Mari Színház előadásában Az öldöklés istene látható Guelmino Sándor rendezésében, a Bethlen Téri Színház és a Manna Az aranjuezi szép napokat adja elő Szilágyi Bálint rendezésében június 9-én. A Trafó és a Füge Produkció Kelemen Kristóf rendezésében viszi színre másnap a Miközben ezt a címet olvassák, mi magukról beszélünk című darabot.

Márai Sándor Hallgatni Akartam című művét a Vígszínház mutatja be Marton László rendezésében június 14-én, a Nemzeti Színház Szép Ernő Csak szólani egy szót mint ember című darabja Galambos Péter rendezésében látható június 15-én, másnap az Orlai Produkciós Iroda az Egy őrült naplóját adja elő Bodó Viktor rendezésében.

A Zsolnay Negyedben látható a Beugró június 11-én, másnap Parti Nagy Lajos Don Quijote című műve várja a közönséget a Nézőművészeti Kft. előadásában, Rába Roland rendezésében.

Az Orlai Produkciós Iroda Billy van Zandt és Jane Milmore Bocs, félrement! című darabját mutatja be Paczolay Béla rendezésében június 13-án, másnap Pintér Béla és Társulata Titkaink című előadása szerepel a programban. A Rózsavölgyi Szalon előadásában látható Hindi Brooks Romance.com Dicső Dániel rendezésében és Eric Assous Mesterhármasa Csizmadia Tibor rendezésében.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
G. B. Shaw híres volt szarkasztikus megjegyzéseiről. Egy alkalommal régi hölgyismerőse panaszkodott az írónak:
 
Kodály Zoltán azon kevesek közé tartozott, aki nem félt Rákosi Mátyástól. Egyszer egy ünnepi fogadáson a „bölcs" vezér rosszallóan mondta Kodálynak:
Aforizmák
„ A kitüntetés olyan, mint a bomba; felülről dobják, oszt vagy hülyét ér, vagy ártatlant."
Őze Lajos
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ