Újra Jordán Tamást választották meg a Weöres Sándor Színház igazgatójának
Dátum: 2017. június 19., hétfő, 8:14

Jordán Tamást, a teátrum alapító igazgatóját választotta meg a Weöres Sándor Színház (WSSZ) igazgatójának csütörtökön Szombathely közgyűlése.

Az ügyvezető igazgató kinevezése 2018. október 1-jétől 2021. január 31-ig szól, az önkormányzati testület ugyanis egy korábbi döntésével Jordán Tamás jelenlegi, 2017. szeptember 30-ig szóló megbízását, - az előző pályázat eredménytelenné nyilvánítása után - egy évvel meghosszabbította.

A megismételt színházigazgatói pályázatra egyedül a jelenlegi direktor adott be pályázatot, melyet 2017. június 7-én a színház szakmai bizottság egyhangúlag támogatott.

A szombathelyi közgyűlés csütörtökön tartózkodás és ellenszavazat nélkül választotta meg Jordán Tamást a Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjének.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Jászai Mari vidéken vendégszerepelt. A partnere csapnivalóan gyenge színész volt. Jászai a próbán küzdött vele, tanította, magyarázott neki – eredménytelenül.
 
Yehudi Menuhin hegedűművész nemcsak játékáról, hanem roppant szorgalmáról is híres. Naponta nyolc órán át gyakorol, s ezt sohasem mulasztja el.
Aforizmák
„ Az igazságokat gyakran kell ismételni, mert a tévedéseket is gyakran ismétlik."
Goethe
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ