Színházak Éjszakája - Játékkal várják a nyári fesztiválok közönségét
Dátum: 2017. július 20., csütörtök, 11:51

Karszalagot nyerhetnek a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára a Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan látogatói.

"A Színházak Éjszakája idén úgy döntött, nem hagyja ki kedvenc művészeti fesztiváljait és ellátogat Szegedre, Kapolcsra és Nagyharsányba" - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, mindhárom fesztiválon egy-egy kirakós játékkal várják majd a Színházak Éjszakája önkéntesei a fesztiválozókat: aki az adott napon a leggyorsabban kirakja a tértetrist, páros karszalagot nyer a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára.

A Színházak éjszakája standját július 21-től 23-ig a Thealteren, a Régi Zsinagóga udvarán, július 28-tól 30-ig a Művészetek Völgye fesztiválon, Kapolcson, a Petőfi utcában, augusztus 3-tól 5-ig pedig az Ördögkatlanon, Nagyharsányban, a Fő téren találhatják meg az érdeklődők.

Az idei, VI. Színházak éjszakája alkalmával 36 budapesti teátrum várja rendhagyó programmal az érdeklődőket betekintést engedve a színház világába, a készülő előadásokba, a színházi háttérmunkába.

A rendezvényre augusztus 31-ig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolható online a karszalag, amellyel egy este alatt 36 színház programjain vehetnek részt az érdeklődők. A részletes programot szeptember 1-jén teszik közzé, a résztvevő színházak programjaira pedig az előzetes regisztráció szeptember 4-én indul.

A rendezvényről további információ a http://szinhazakejszakaja.hu/ oldalon érhető el. A Színházak éjszakája facebook és instagram oldalán különféle meglepetések és játékok várják az érdeklődőket egész nyáron.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Örkény István a XX. század derekán alkotott. Az akkori kor (főként a politikai réteg) nem nagyon ismerte el munkásságát, sőt, nem nagyon kedvelte azt. Ezért aztán Örkény úgy döntött, hogy önként felhagy hivatásával, s megpróbálkozik az újságírással.
 
Az Isteni színjáték tengernyi szereplőjéből és fordulatos eseményéből is kitűnik, hogy Dante emlékezőtehetsége rendkívüli volt. Erről a csodálatos memóriáról egy szerény, de frappáns történet is beszámol.
Aforizmák
„ A művész nem a valóságot ábrázolja, hanem azt a látomást, amit a valóság élménye kelt az emberi lélekben. Ez a többlet a művészet."
Márai Sándor
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ