Az István, a királyt mutatja be pénteken a Csillebérci Szabadtéri Színház
Dátum: 2017. agusztus 4., péntek, 9:40

Varga Miklós és Kalapács József főszereplésével láthatja a közönség pénteken az István, a király című rockoperát a Csillebérci Szabadtéri Színházban, ahol a Padlás és a Liliomfi mellett számos felnőtteknek és gyerekeknek szóló darabot tűznek műsorra a hónap folyamán.

A Mandala dalszínház pénteki előadásában Varga Miklós Istvánt, Kalapács József pedig Koppányt alakítja.

Kalapács József az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában kiemelte: rockénekesként számára Vikidál Gyula etalon, és nem hiszi, hogy ezt a szerepet bárki képes lenne úgy elénekelni, ahogy annak idején ő. Egy ilyen kaliberű darab bármely társulat számára nagy kihívást jelent, ennek ellenére a művészek a legnagyobb lelkesedéssel és alázattal készülnek a pénteki bemutatóra - tette hozzá.

Augusztus 9-én a Padlás című musicalt mutatják be a helyszínen, de a hónap során lesz még Operettcsillagok éjszakája, Gerendás Péter-est, valamint olyan vígjátékok is műsorra kerülnek, mint az Elvis, oltár, Miami, a Jövőre, veled, ugyanitt vagy a Liliomfi. A gyerekeket pedig Levente Péter kacagó színháza várja majd.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Amikor a náci csapatok megszállták Magyarországot, számos más művésszel együtt Salamon Bélát is elfogták, és elhurcolták a Svábhegyre, a magyar Gestapóhoz.
 
A híres debreceni komikus az ország másik végében szerepel. Szünetben bemegy az öltözőjébe egy felhevült anya a lányával, és lelkesen mondja:
Aforizmák
„ Amit nem értünk, azt véletlennek nevezzük."
Teller Ede
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ