Nyilvános próbák is lesznek a Színházak éjszakáján
Dátum: 2017. szeptember 9., szombat, 13:33

Nyilvános próbák, sőt nyílt értekezletek is lesznek az idei Színházak éjszakáján szeptember 16-án - mondta Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A főpolgármester-helyettes elmondta, minden évben egyre többen érdeklődnek a rendezvény iránt, így a jegyek is korábban kelnek el. Fontosnak nevezte, hogy aki részt szeretne venni a programon, időben regisztráljon. Szólt arról is, hogy az utóbbi években folyamatosan nő a színházba járók száma.

Kulisszajárásra várják a közönséget Budapest egyik új színházában, a Hatszín Teátrumban és az Operaház titkos tereiben, lesznek nyílt tánc- és olvasópróbák, nyilvános munkaértekezlet, slam poetry- és stand up-est, a gyerekeket kézműves foglalkozások és mesejátékok várják. Részt lehet venni filmvetítéseken és színházi bemutatókon, improvizációs és részvételi színházas workshopokon, tiszteletbeli bábszínész-képzésen és beszédtechnika órán, jelmezpróbán és túróscsuszapartin, vidéki színházak vendégjátékain, mester és tanítvány találkozáson, de hajnalig tartó táncos mulatságon is - tették közzé korábban a szervezők.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Szomory Dezső szerette az embereket, de legalább annyira az állatokat. Volt egy gyönyörű macskája, amely, vagy inkább, aki minden tekintetben megkülönböztetett bánásmódot élvezett az író legénylakásában.
 
Gombaszögi Ella egy zenés vígjátékban például a ledér hölgyet játszó "Gomba" szerepe szerint így fordult Csortos Gyulához: "Azt álmodtam, hogy teljesen meztelenül sétálok az utcán, csak egy nagy tollas kalap volt a fejemen "
Aforizmák
„ A legszívesebben gyermekekkel beszélgetek; tőlük még remélhetem, hogy majd értelmes lények lesznek..."
Kierkegaard
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ