Ájlávjú címmel tartanak bemutatót a Centrál Színházban
Dátum: 2017. november 15., szerda, 10:16

Ájlávjú címmel mutat be musicalt a Centrál Színház pénteken: a nő-férfi kapcsolatról szóló darabot Ágoston Katalin, Balogh Anna, Ódor Kristóf és Vári-Kovács Péter szereplésével tűzik műsorra.

A Centrál Színház előadásának rendezője Harangi Mária, a darabot Fábri Péter fordította.

Jimmy Roberts és Joe Di Pietro Ájlávjú című darabja több mint egy évtizede látható New Yorkban, az Off-Broadway második leghosszabb ideje játszott zenés produkciója, "szívderítő musical revü", amely frappáns jelenetek során át járja körül a férfi-nő kapcsolat örök témáját - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, Balogh Anna musical színésznőt, aki szinte az összes nagy musical szerepet énekelte már, jól ismerhetik a Centrál Színház nézői is, hiszen játszott korábban az Avenue Q és az Egy nyári éj mosolya című produkcióban.

A közleményben Ágoston Katalint idézik, aki elmondta: az a varázsa a darabnak, hogy "mindenkiben megmozgat valamit, mert ugyan táncokkal, dalokkal tarkítva, de a valóságról szól, amiben vannak vicces, vannak boldog, vannak fájdalmas jelenetek". "És hát a szerelem - ha akarjuk, ha nem - részünk, vágyunk. Irányíthatja az egész életünket" - idézik a színésznőt.

Mint írják, Ódor Kristóf reméli, hogy a nézők amellett, hogy jól szórakoznak, sok mindenben magukra ismernek. Úgy véli, a szerelem és párkapcsolat rendkívül nagy spektrumát mutatja be az előadás, lesz miből szemezgetni.

A közlemény szerint az Ájlávjút először 1996-ban az Off-Broadway-n a Westside Theatre-ben állították színpadra, ahol 5003 alkalommal láthatták a nézők. A darabot azóta 17 nyelvre fordították le és a világ több mint 30 városában játszották.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Yehudi Menuhin hegedűművész nemcsak játékáról, hanem roppant szorgalmáról is híres. Naponta nyolc órán át gyakorol, s ezt sohasem mulasztja el.
 
Borogyin a híres orosz zeneszerző egyszer, amikor elment otthonról, egy cédulát tett az ajtajára ezzel a feírattal: „Egy óra múlva jövök haza."
Aforizmák
„ A hülyeség magánügy, amíg el nem mondjuk senkinek."
George Bernard Shaw
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ