Találkozások címmel jubileumi mustrát rendez a Kolibri Színház
Dátum: 2017. december 28., csütörtök, 9:02

Találkozások címmel kilencnapos jubileumi mustrát rendez január 21. és 29. között a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház.

A rendezvény célja, hogy bepillantást nyújtson a színház két és fél évtizedes művészeti tevékenységébe, és találkozási lehetőséget teremtsen a művészek, a szakma és a közönség számára - olvasható a teátrum MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a jubileumi mustrán a Kolibri Színház társulata háromszor három napban korcsoportokra bontva mutatja be széles repertoárjából a színház művészi törekvéseit reprezentáló előadásait.

A Small Size Fesztiválon 21. és 23. között 6 éves korig kínálnak előadásokat. Mesék és Opera címmel 24. és 26. között az 5-12 éves korosztálynak készült produkciók láthatók, míg a Platform Shift+ Fesztivál 27. és 29. között a 12+ korosztálynak szóló előadásokat vonultatja fel.

Az előadások után beszélgetésre is lehetőség nyílik az alkotók, kritikusok, könyvkiadók és ügynökségek közreműködésével. Az adott korcsoport színházi produkcióinak sorát minden harmadik napon a színház külföldi partnereinek vendégelőadása zárja. A produkciókat magyar és nemzetközi vendégek bevonásával szakmai kerekasztal-beszélgetés követi.

A magyar kultúra napján, január 22-én Cseh Tamás-emlékkoncertre várják a vendégeket.

A nemzetközi Small Size Napok keretén belül január 28-án a Tekergő, 29-én a Kippkopp és Tipptopp című előadást tűzi műsorra a Kolibri Színház.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egyszer azt kérdezte egy lord G.B.Shaw-tól: – Igaz, hogy az ön apja szabó volt? – Igaz! – felelte az író. – Akkor miért nem lett ön is szabó?
 
Aforizmák
„Akkor vagyunk a legnevetségesebbek, amikor a legkomolyabban vesszük magunkat."
Jack Lemmon
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ