Szombaton kezdődik a Játékszín siófoki programsorozata Színpart címmel
Dátum: 2018. július 9., hétfő, 14:35

Szombaton a Primadonnák című előadással kezdődik a Játékszín nyolchetes programsorozata, a Színpart, amelynek keretében nyolc produkció látható Siófokon.

Nyolc hét alatt 309 művészt utaztat Siófokra a Játékszín. Az idén ötéves teátrum jóvoltából nyolc előadás látható a déli part legnagyobb játszóhelyén olyan művészek fellépésével, mint Hernádi Judit, Nagy-Kálózy Eszter és Lengyel Tamás - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Játékszín produkciói és vendégelőadásai nyolc szombat este várják a Kálmán Imre Szabadtéri Színpad közönségét.

A siófoki Színpart nyári programjában mások mellett fellép Udvaros Dorottya, Szulák Andrea, Rudolf Péter, Fischl Mónika és Homonnay Zsolt, de Siófokra érkezik többek közt Nagy Sándor, Lévay Viktória, Dobó Kata, Molnár Áron és Szente Vajk, valamint a musicalműfaj legújabb generációjának képviselői, köztük Foki Veronika, Tóth Angelika és Puskás Peti, Szemenyei János és Egyházi Géza.

A nyolc előadásos sorozat kínálata sokszínű, musicalek, vígjátékok, operett, Hernádi Judit önálló műsora és egy Cseh Tamás-est is szerepel a palettán.

A Játékszín saját produkciói közül két vérbő komédia, a Primadonnák és a Kölcsönlakás, valamint a májusban bemutatott Dog Story látható a Színparton.

Vendégelőadással érkezik a Budapesti Operettszínház, amely A chicagói hercegnőt mutatja be, a Soproni Petőfi Színház a Sing Sing Sing musical show-val érkezik Siófokra, és bemutatkozik a Sakk (Chess) című nagyszabású musical is.

Az előadások zavartalan lebonyolítását összesen csaknem százfős színházi stáb segíti a háttérben. A közleményben Bank Tamást, a Játékszín igazgatóját idézik, aki kiemelte: ekkora feladatra magánszínház még nem vállalkozott.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A népszerű színész hajnali három körül ért haza a filmforgatásról. Fáradtan sóhajtott föl, amikor végre megállt a belvárosi bérház előtt. Kereste a kulcsait, majd döbbenten jött rá: azok bizony otthon maradtak, a másik kabátja zsebében.
 
Voltaire-t egy vita hevében ellenfele idiótának nevezete. Voltaire derűsen nézett rá, és így szólt:
Aforizmák
„ Senki sem azonos látszatainak összegével."
Paul Valéry
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ