Hat nagyszínpadi bérletes bemutatót tart a Szolnoki Szigligeti Színház
Dátum: 2018. szeptember 6., csütörtök, 6:56

Hat nagyszínpadi bérletes bemutatót tart a Szolnoki Szigligeti Színház a 2018/2019-es évadban - közölte a hétfői évadnyitó társulati ülésen a teátrum igazgatója.

Balázs Péter elmondta: szeptemberben mutatják be Hunyady Sándor-Makk Károly-Bacsó Péter-Tasnádi István szerzőktől A A vöröslámpás ház című zenés vígjátékot a színházigazgató rendezésében.

Bernard Slade Jövőre veled ugyanitt című darabja októberben kerül műsorra. A romantikus vígjáték rendezője szintén Balázs Péter lesz.

Radó Denise rendezi a november elején színpadra kerülő A dzsungel könyve című musicalt, Dés László-Geszti Péter- Békés Pál művét.

A vidám darabok után Robert Thomas Nyolc nő című krimije következik januárban Málnay Levente rendezésében.

Márciusban Joseph Kesselring Arzén és levendula című bűnügyi bohózatát tűzik műsorra, a darabot Kiss József rendezi.

A szezont Brandon Thomas-Aldobolyi Nagy György-Szenes Iván Charley nénje című zenés vígjátékával zárják, a darabot Molnár László rendezi.

A Szín-Mű-Helyben az évad során látható lesz Aldo Nicolai Hárman a padon című darabja Molnár László rendezésében. Főként a gyermekeknek szól Kiss József Mikulás című darabja Jankovics Anna rendezésében. Reginald Rose Tizenkét dühös ember című műve Kiss József rendezésében lesz látható.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baja: 1950. A bácskai városban szereplő Rodolfo és Latabár Kálmán kisétál reggel a piacra. Gusztálják a szép gyümölcsöt, zöldséget, baromfit, végül megállnak egy termetes asszonyság standja előtt. A néni háztáji tojást árul.
 
A nagy színésznek egy darabban fel kellett olvasni egy levelet, ezért sosem tanulta meg a levél szövegét. A fiatal, kezdő színész, aki a levélhozó inast játszotta, úgy gondolta, megtréfálja híres kollégáját és a jelenetbe a megírt levél helyett egy üres papírt vitt be.
Aforizmák
„ Jó ember vagyok, nem haragszom arra, akit megbántottam."
Ignotus
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ