Szilveszterkor délután és este is látható A kegyelmesasszony portréja az Újszínházban
Dátum: 2018. december 30., vasárnap, 19:43

A kegyelmesasszony portréja című előadás december 31-én két alkalommal, délután és este is látható a budpesti Újszínházban - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

Tersánszky Józsi Jenő A kegyelmesasszony portréja című előadás könnyed szórakozást, kikapcsolódást ígérő, de tartalommal bíró vérbő vígjáték, amelyet kétszer 50 percben tekinthet meg a közönség - mondta el az Arnold szerepét alakító Vass György színművész a műsorban.

A Hautfresser Olga szerepében látható Nemes Wanda színművész kiemelte: a produkció központi kérdése ma is aktuális, hiszen a művészet értékét, eladhatóságát járja körbe.

Tersánszky Józsi Jenő darabját december 31-én 15 és 19 órától tekinthetik meg az érdeklődők.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az 1946-os Csongor és Tünde felújítás egyik legemlékezetesebb színészi alakítása Gobbi Hilda nevéhez fűződik. A fiatal művésznő Mirigy-boszorkány félelmetes figuráját a magyar népmesék szellemében formálta meg, – s a visszataszító, csúf, vén szipirtyó, különösen az ifjúsági előadások közönsége körében, meglepően népszerű lett.
 
A nagy angol író, Bernard Shaw utazásai során az egyik kis város határában az ég felé tekintő és könyörgő társasággal találkozott. Megkérdezte tőlük, hogy mit csinálnak.
Aforizmák
„ Az udvariasság nem halt meg – csak Angliába menekült."
Duhamel
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ