Ötvenkét előadást tart a nyári szezonban a veszprémi Pannon Várszínház
Dátum: 2019. június 20., csütörtök, 8:54

Ötvenkét nyári előadást tart a veszprémi Pannon Várszínház idén, ami rekordot jelent a társulat életében - közölte a színház igazgatója kedden az MTI-vel.

Vándorfi László elmondta: július 4-én tartják Veszprémben a Hair című musical előbemutatóját élőzenekarral, harminc szereplővel. A darabot nyáron Kapuváron, Balatonlellén, Ajkán, a veszprémi várban és az inotai Retro Színház elé épített szabadtéri színpadon is láthatja a közönség.

Két év alatt már több mint százszor játszotta a társulat A Pál utcai fiúkat, amelyet Veszprém mellett Mórahalmon, Balatonlellén, Gyulán, Balatonakaliban, Balatonfüreden, Alsóörsön, Egerben, Debrecenben, Veresegyházon és Keszthelyen is előadnak nyáron.

Két zenés produkció, A padlás és A dzsungel könyve Vándorfi László tájékoztatása szerint már tizennégy éve szerepel megszakítás nélkül a Pannon Várszínház repertoárján. Mint az igazgató elmondta, ezeket a darabokat is több településen játsszák majd nyáron.

Az alsóörsi strandon Kalózkaland címmel adnak elő szabadtéri interaktív mesejátékot, két esti előadáson pedig ugyanitt, a strandon A Pál utcai fiúkat és a Csinibabát láthatják a nézők. Utóbbit június 28-án a kőbányai Szent László-napokon is bemutatják ingyenes előadáson.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Volt idő, amikor egyes színházak szinte versengtek egymással abban, hogy melyikük tud hosszabb előadást tartani.
 
Egy ragyogó filmötlet megírása kapcsán szóba került egy ismert író neve.
Aforizmák
„ Ne kezdjünk ki olyannal, akinek nincs vesztenivalója"
Gracián
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ