Pénteken újabb bemutatót tart a budapesti Centrál Színház
Dátum: 2020. október 30., péntek, 6:33

Pénteken újabb magyarországi bemutatóval várja a közönséget a budapesti Centrál Színház, a Házassági leckék középhaladóknak 2 című előadás Stohl Andrással, Balsai Mónival, Kovács Patríciával és Schmied Zoltánnal látható.

A Házassági leckék középhaladóknak folytatásában Florian Zeller francia író újragondolta az eredeti előadás alaphelyzetét és egy estére újra összehozta ugyanazt a négy szereplőt - közölte a színház az MTI-vel.

A történet szerint Michel (Stohl András) bajban van. Felesége (Balsai Móni) ugyanis botrányt készül csapni, mivel meglátja az utcán a baráti házaspár (Kovács Patrícia - Schmied Zoltán) férfi tagját, amint egy idegen nővel csókolózik. Nehezíti a helyzetet, hogy a két házaspár aznap együtt vacsorázik, így a katasztrófa borítékolható, bár Michel a kegyes hazugság mellett érvel.

"A Házassági leckék középhaladóknak 2 ádázabb darab, mint az első volt, de változatlanul egy nagyon szórakoztató komédia, mely remek játéklehetőséget biztosít ezeknek a nagyszerű színészeknek" - idézi a közlemény Puskás Tamás rendezőt.

A Házassági leckék középhaladóknak a Centrál Színház egyik legnépszerűbb előadása, könnyed és frivol komédia a hűtlenségről. A darab jelmeztervezője Matis Edit, a díszlettervező Pallós Nelli, fordította Baráthy György.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Yehudi Menuhin hegedűművész nemcsak játékáról, hanem roppant szorgalmáról is híres. Naponta nyolc órán át gyakorol, s ezt sohasem mulasztja el.
 
Egy frissen szerződtetett fiatal énekes abban a szerencsében részesült, hogy az Opera színészbüféjében összebotlott Székely Mihállyal, a világhírű basszistával. Az újonc megragadta az alkalmat, hogy bemutatkozzék a nagy művésznek.
Aforizmák
„Aki az érvelést nem tudja támadni, az érvelőt támadja."
Paul Valéry
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ