Folytatja munkáját a Színházi Szolidaritási Alap
Dátum: 2020. november 18., szerda, 13:15

Ebben a rendkívüli, vészterhes időszakban ismét rengeteg megkeresés érkezett a Színházi Szolidaritási Alaphoz. Az Alapítók összeültek és úgy döntöttek, hogy újraindítják az Alap működését, megpróbálva segítséget nyújtani a nehéz helyzetbe került kollégáknak.

Az első felajánlás a Thália Színháztól érkezett, melynek nagysága 49.5 millió forint, amivel az Alap újra el tud indulni. Kérünk mindenkit, akinek lehetősége van támogatni céljainkat, segítse az Alap működését. Az adományokat a következő bankszámlaszámra várjuk: MKB 10300002-13180023-00014900.

A támogatásért jelentkezni ismét az Alap weboldalán (http://szinhaziszolidaritasialap.hu/) található űrlap kitöltésével lehet. A beérkező kérelmeket szakmai kuratórium vizsgálja majd. Az Alap a minimálbérrel nagyságrendileg megegyező adómentes támogatásban részesíti a kérelmezőket, melyet kétszer 80.000 forint részletben folyósít, két hónap alatt. Az első részlet kifizetésére december 10-ig kerülhet sor.

Az alap célja továbbra is az, hogy a járványhelyzet miatt kialakult nehéz időszakra - a lehetőségeihez képest - segítséget nyújtson.

Támogatásukat megköszönve,

tisztelettel:

Brüll Krisztina

a kuratórium elnöke

(OTS)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
A Le Radical (1887. március 19.) san franciscói híre: egy odavaló műbarát megrendelte Párizsból a milói Vénus másolatát. Meg is érkezett, persze kar nélkül. A műbarát beperelte a Central Pacific Companyt kártérítésért.
 
Két bíboros szemrehányást tett Rafaellónak, hogy egy festményen Péter és Pál apostol arcát nagyon pirosra festette.
Aforizmák
„ Az ember élete nem az, ami megtörtént vele, hanem az, amire emlékszik, és ahogyan visszaemlékszik rá."
Gabriel Garcia Marquez
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ