Januárban újabb előadások közvetítését tervezi a Vígszínház
Dátum: 2020. december 21., hétfő, 7:02

Jövőre új előadásokkal folytatódik a Vígszínház online közvetítés-sorozata: a Hamlet, élő koncertszínház és A dzsungel könyve 25 éves jubileumi előadása is látható lesz.

A kő premierjének és Halász Judit karácsonyi koncertjének online közvetítésével zárta a decemberi hónapot a VígSTREAMház - olvasható a Vígszínház MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a pandémiás helyzet miatt további közvetítéseket nem terveztek az évre, januárban azonban új előadásokkal folytatódik online sorozatuk.

Január 16-án a Hamlet egy korábbi felvételének közvetítését láthatja a közönség, ifj. Vidnyánszky Attila főszereplésével Eszenyi Enikő rendezésében.

Cseh Tamás munkássága előtt tiszteleg a színház január 22-én, a zeneszerző születésnapján, a Kelet-nyugati pályaudvar című élő koncertszínházi előadással, majd 23-án egy kortárs magyar drámát közvetítenek élőben, A vándorkutya címmel.

Január 30-án A dzsungel könyve című zenés darab 25 éves születésnapi előadását láthatja a közönség. A Békés Pál szövegkönyve alapján Dés László zeneszerző és Geszti Péter szövegíró által írt darabot Hegedűs D. Géza rendezésében mutatták be a Pesti Színházban.

Az előadások közvetítése az eSzínházzal való együttműködésben jön létre - áll a közleményben.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Egy újságíró megkérdezte Mark Twain-t, igaz-e, hogy már hosszabb ideje dolgozik egy nagyobb lélegzetvételű színdarabon.
 
Egyszer azt kérdezte egy lord G.B.Shaw-tól: – Igaz, hogy az ön apja szabó volt? – Igaz! – felelte az író. – Akkor miért nem lett ön is szabó?
Aforizmák
„Céltalan élet nem lehet tiszta."
Csehov
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ