Négy hónap kényszerszünet után újranyit a Kolozsvári Állami Magyar Színház
Dátum: 2021. február 15., hétfő, 10:26

A koronavírus-járvány miatt elrendelt négy hónapos kényszerszünet után jövő szerdától újra várja nézőit a Kolozsvári Állami Magyar Színház - közölte csütörtökön az intézmény.

A nyitás azt követően vált lehetővé, hogy hétfőtől Kolozsváron is három alá esett az elmúlt két hétben jegyzett, ezer lakosra számított új fertőzések száma, és a város lekerült a vörös zónába sorolt, erősen fertőzött települések listájáról.

A színház közlése szerint februárban Dragomán György Kalucsni című drámája lesz látható Visky András rendezésében, Henrik Ibsen Nóra című drámája Nagy Botond rendezésében, Joseph Stein, Jerry Bock és Sheldon Harnick Hegedűs a háztetőn című musicalje Béres László rendezésében és Visky András Pornó - Feleségem története című dokumentumjátéka Árkosi Árpád rendezésében.

Az előadásokra a járványügyi intézkedések miatt a megszokottnál kevesebb néző válthat jegyet. A stúdióelőadások nézőterén egymástól eltávolítva helyezik el a székeket, a nagytermes előadásokon letakarják az el nem foglalható helyeket.

A színház közölte: a tavalyi előadásokra váltott, de fel nem használt és vissza nem váltott jegyek felhasználhatók az idén műsorra tűzött előadásokon. A jegyeket legkésőbb 2 nappal az előadás előtt kizárólag a jegypénztárban lehet átváltani a fennmaradó helyek függvényében, a jegyek/vonalkódok felmutatásával.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Baudleaire, a híres francia költő találkozott egyszer sétája közben egyik barátjával, Theodore Banville költővel, aki azt javasolta neki, hogy menjenek el együtt fürdeni.
 
Egyik hazai körútján Caruso néhány ezer lírát utaltatott át magának egy kisváros postahivatalába. Amikor a címére érkezett pénzért jelentkezett, az akkurátus postamester sehogy sem volt megelégedve az énekes személyi igazolványaival.
Aforizmák
„Nincs könnyebb dolog a világon, mint leszokni a dohányzásról... Én már 137-szer megtettem ezt".
Mark Twain
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ