Május közepén nyithat az Újszínház
Dátum: 2021. április 27., kedd, 17:37

A tervek szerint május közepétől újra előadásokkal várják a közönséget az Újszínházban, ahol júniusra két premiert is terveznek.

A színház közleménye szerint hosszú szünet után kedden ismét megkezdődött a munka Jókai Mór, Kocsák Tibor és Miklós Tibor Fatia Negra (Szegény gazdagok) című musicaljének próbáival.

A darabban több olyan vendégművész is játszik, akivel még az Újszínházban nem találkozhatott a közönség, többek között Misurák Tünde, Szaszák Zsolt, Pacskó Dorka és Kardffy Aisha lép színpadra. A premiert június 18-án tartják, ezt követően több alkalommal is látható lesz az idei évadban az új musical.

A jelenlegi tervek szerint május 15-én A funtineli boszorkány című előadással nyitják meg a színházat újra a közönség előtt. Májusban a nézőket több előadással is várják, amelyekre már kaphatók a jegyek és hamarosan közzéteszik a színház júniusi műsorát is.

Az évad másik bemutatója Gyurkovics Tibor Császármorzsa című színdarabja lesz, amelyet Dörner György rendez. A premiert június 4-én tartják, utána több alkalommal lesz még lehetőség megnézni az előadást júniusban - áll a közleményben.

Mint írják, az Újszínház műsora elérhető a teátrum honlapján, Facebook-oldalukon pedig naprakész információkat adnak minden színházi eseményről.

Nyáron a nézők vidéken találkozhatnak az Újszínház előadásaival, többek között a Gyulai Várszínházban A funtineli boszorkány és A palacsintás király című elődadással, a 30. Művészetek Völgye fesztiválon pedig az Újszínház kilenc előadását mutatják be.

(MTI)

Hozzászólás
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
Hozzászólások
Még senki sem szólt hozzá ehhez a cikkhez!
Legyen Ön az első!
Keresés:  KERESÉS
Galéria
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Bemutatkozó
 
Ide jöhet majd a bemutatkozó szöveg
Anekdoták
Az amerikai turnéja során Jehudi Menuhint, a világhírű hegedűművészt meghívták egy gazdag házhoz. A textilgyáros házigazda kihasználta az alkalmat, és megkérte Menuhint, hallgassa meg fia játékát, mert mindenki nagyon tehetségesnek tartja
 
Volt idő, amikor egyes színházak szinte versengtek egymással abban, hogy melyikük tud hosszabb előadást tartani.
Aforizmák
„ Túlságosan okosnak lenni szinte már illetlenség"
Gorkij
Az oldalt fejlesztette és üzemelteti az Ergo System
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Művész-világ